sâmbătă, 23 decembrie 2017

TOP 20 Cele mai frumoase felicitări și urări de sărbători !

Mesaje de Crăciun 2017-2018



tuoyipișoip
Le trimitem cunoscuților mesaje de Crăciun pentru că vrem să știe că nu am uitat de ei și că le transmitem toate cele bune cu ocazia acestei mari sărbători. Însă uneori se întâmplă să nu ai suficientă inspirație pentru a compune un SMS cu urări de Crăciun, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva mesaje simple și scurte pentru a ura Crăciun fericit apropiaților:
Iată câteva urări și felicitări de Crăciun pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau cunoscuților sub forma unor mesaje în 2017:
  1. E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moşul zboară?Ni se trage de la vin.
  2. Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate. Deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!
  3. Căţeluş cu păru’ creţ, să ai Jeepu’ în coteţ şi o vilă cu piscină /Pe Shakira ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu’ şi la Mulţi Ani!
  4. Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Citeste mai departe ! 



Poze Amuzante - * Fotografii amuzante cu tema Craciunul * * Moda de Craciun
Horoscopul anului 2018
În comparație cu anii precedenți, frământați de conflicte, tensiuni și răsturnări de situație dintre cele mai dureroase, anul 2018 promite perioade mai
Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita
O colectie cu mesaje si urari de Craciun pentru persoana Iubita. Sursa ta de inspiratie pentru sarbatorile de iarna.
Plugusorul Amuzant
Plugusorul cu versuri hazlii.Plugusorul umoristic Texte / Colinde de Craciun, Uraturi de Anul Nou