duminică, 3 decembrie 2017

TOP 10 MESAJE SCURTE DE CRACIUN PENTRU IUBITUL TAU

MESAJE SCURTE - MESAJE DE CRACIUN - MESAJE PENTRU IUBIT
TOP 10
10. Daca as fi un om de zapada, mi-as dori sa ma topesc sub sarutul tau. Daca as fi un brad, mi-as dori sa ma inconjori cu iubirea ta. Indiferent ce forma as avea, te-as dori in viata mea. Craciun fericit, dragul meu!

9. Sunt nerabdatoare sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecata sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului. Sa fii tu oare sufletul meu pereche?

8. Nu imi pot imagina sarbatorile de iarna in absenta ta. Nu vreau decat sa fim noi doi, ascultand colinde, imbratisati... Acesta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult de la Mos Craciun

7. Precum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc, dragul meu!

6. Asa cum Mos Craciun aduce magie in casele noastre, asa si tu imi aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc!

5. Sarutul tau pasional va fi cel mai frumos cadou de Craciun, asa ca vino si saruta-ma. Vreau sa simt toata dragostea ta.

vezi aici restul topului - TOP 10 MESAJE DE CRACIUN PENTRU IUBITUL TAU


RECOMANDARI:
Mesaje si Urari de Craciun Pentru persoana iubita

Lustige Weihnachtssprüche - Weihnachtswünsche  ( Mesaje amuzante de Craciun in Germana)

Lustige Silvestersprüche   ( Mesaje amuzante de Revelion in Germana)