marți, 20 decembrie 2016

Mesaje de Craciun - Cele mai frumoase mesaje

Cele mai frumoase Mesaje de Craciun !


- In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi. mai multe mesaje amuzante de Craciun aici  -  Mesaje si Statusuri de Craciun Amuzante
-  În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ti inima şi primeste un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!


 - Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!


- E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.

- De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.


 - Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

- Con la slitta tra le stelle…Babbo porta cose belle, poi si cala dal camino e tu trovi un regalino! Guarda bene è speciale sono i miei auguri di Buon Natale.  mai multe mesaje in italiana pentru Craciun aici -  Le piu belli Messaggi e Frasi per Natale !

Recomandari :

Decoratiuni de Craciun Handmade - Tutoriale video

Tu cum sa te imbraci de Craciun ? ( vezi aici cele mai tari idei )

Sms-uri funny de Craciun

Mesaje si Urari de Anul Nou