miercuri, 12 decembrie 2012

Mesaje amuzante de Craciun

Mesaje amuzante de Craciun


1. Draga Mos Craciun,
Dupa 30 de ani in care am tot asteptat sa-mi aduci un cadou decent, te rog acum sa-mi aduci in dar un bilet la loterie, in valoare de macar 4 milioane de euro. Promit sa-l impart pe din doua cu destinatarii acestui mesaj. Craciun Fericit!

2. Draga Mos Craciun, de Sarbatori nu-mi doresc decat lista ta cu baietii si fetele dragute!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

3. Ma adresez pe aceasta cale membriilor familiei, prieteniilor si cunoscutilor! Va informez ca sunt dispus(a) ca incepand de azi sa primesc cadouri pentru a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca, autoturisme si chiar apartamente. Craciun Fericit!

4. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMS.

5. Daca Mos Craciun nu vine, il retin, este cu mine. Stam la barfe, bem un vin, poate chiar "il si combin". Mosule cu barba sura, ce mirosi a bautura, patu-i cald, l-am pregatit, ti-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti rau, stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine...

6. Dau acest SMS ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine. Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0.05 euro. Whatever, ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns.

7. Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa, si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.

8. Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!!!

9. In ziua de Craciun, cand te indopi de zor cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa respiri, eu iti aduc aminte ca nu e bine sa consumi sare, zahar si grasimi in exces.

10. Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!

 

Alte recomandari de Sarbatori :

Mesaje si Urari de Craciun si La Multi Ani - 2013

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!
Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.
Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!
Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti ...

Citeste mai departe ► Mesaje si Urari de Craciun si La Multi Ani - 2013


--------------------------------------------------------------------------------------------

Horoscopul lunii decembrie 2012. Afla cum iti va merge de sarbatori

Ziua impodobirii bradului de Craciun

Idei de impodobit bradul de Craciun ( Galerie Foto )

 --------------------------------------------------------------------------------------------

Mesaje, sms-uri, Statusuri de Anul Nou / Revelion 2013

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
"La Multi Ani!"
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!
Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai!
Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi...!!
La multi ani! 
Citeste mai departe ► Mesaje, sms-uri, Statusuri de Anul Nou / Revelion 2013


 --------------------------------------------------------------------------------------------

Mesaje Statusuri si Citate de Sarbatori

Sarbatorile de iarna

 -----------------------------------------------------------------------------------------------
        Istoria bradului de Craciun
Impodobirea Pomului de Craciun a patruns din Alsacia in Franta la sfarsitul secolului al XIX-lea, precum si in Tarile de Jos, Spania, Italia, Elvetia. Tot pe la sfarsitul secolului al XIX-lea, aceasta datina se intalneste in .... citeste mai departe despre Istoria bradului de Craciun
        Craciunul, Datini si superstitii
Legenda spune ca Maica Domnului, fiind cuprinsa de durerile nasterii, i-a cerut adapost lui Mos Ajun. Motivand ca este sarac, el a refuzat-o, dar a trimis-o la fratele lui mai mic si mai bogat, Mos Craciun. Ajunsa la casa lui Craciun, Maica Domnului o gaseste acasa pe sotia acestuia, Craciuneasa si ii cere acesteia adapost. Craciuneasa nu a stat mult pe ganduri, insa stiindu-si sotul rau si necredincios, nu o primeste in casa si o trimite sa nasca in grajdul vitelor.
        Despre Colinde | Versuri Colinde
Colindele (sau colindurile) sunt nişte cântece tradiţionale româneşti, anume felicitări (urări) de tip epico-liric, având în general între 20 şi 60 de versuri. Colindele sunt legate de obiceiul colindatului, datină perpetuată din perioada precreştină . Colindele nu trebuie confundate cu cântecele de stea, specifice sărbătorilor creştine de iarnă, şi nici colindatul cu umblatul cu steaua . Colindul Vechi Obicei la romani
         REVELIONUL
       Urari de Sarbatori , Mesaje, Sms-uri, de Craciun si Anul Nou